Vilt snijden

Vilt snijden, dat kunt u wel aan onze experts overlaten. Sinds 1983 produceren wij stalen en samples in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan stofstalen, behangstalen en laminaat stalen. Aangezien wij bij het produceren van stalen ook over een snij- en freesmachine moeten beschikken, kunnen wij onze Zünd ook inzetten voor het snijden van diverse producten voor bedrijven als loonsnijder.

Denk aan het snijden van katoen, linnen, microleder, leer en vilt. Onze geavanceerde machine stelt ons in staat om elke gewenste vorm uit een materiaal te halen. Wij maken alles op maat en verwerken ontzettend veel verschillende materialen.

 

Stalenkoffer vilt
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Vilt snijden met onze Zünd

De Zünd die wij momenteel in bedrijf hebben, is een allrounder met een tafelmat van 3200mm bij 2270mm (lengte x breedte). Deze machine is voorzien van een 3,6kW freesmodule.

De freeswisselaar beschikt over een Power Rotary Tool, zodat wij (technisch) textiel kunnen snijden. Verder is deze Zünd uitgerust met een ril tool en een V-cut tool voor het realiseren van groeven. Ook is de machine voorzien van een Universal Cutting Tool.

Alle materialen snijden wij met uiterste precisie. Na ruim 40 jaar hanteren wij nog steeds dezelfde kernwaarden: snelle levering, kwaliteit en goede service. Wij snijden niet alleen in opdracht van onze klanten, maar denken ook graag met u mee indien u iets bijzonders of creatiefs wilt, bijvoorbeeld voor een beurs of winkelpresentatie.

Creatieve ideeën voor uw beursmateriaal

Creatief denken is onze kracht, ook bij het snijden van vilt voor beursmateriaal en presentatiemateriaal. Vilt wordt veel gebruikt als hobbymateriaal. Staat u regelmatig op een hobby- en vrijetijdsbeurs met uw organisatie en wilt u iets bijzonders laten produceren? Wij helpen u graag verder.

Wilt u onze expertise en precisie inschakelen voor uw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Zwitserse snij- en freesprecisie G3 XL 3200

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar