Laminaat stalen laten maken

Bent u op zoek naar een stalenmakerij om uw laminaatstalen te laten maken? Of om ze samen te stellen in een stalenkoffer, stalenmap of één van onze andere stalencollecties? Wilt u laminaat of parket aanbieden en op een verrassende en originele manier de aandacht trekken van zowel bedrijven als particulieren? Bij de Twentse Stalenmakerij hebben wij de perfecte oplossing!

Met ons uitgebreide assortiment aan stalen kunnen wij uw laminaatmonsters op een unieke manier presenteren. Of u nu kiest voor een stalenkaart, een compact stalenboekje of een opvallende waaiervormige presentatie, wij hebben de expertise om uw producten indrukwekkend neer te zetten.

 

PVC-, laminaat en parketstalen laten maken
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

De Twentse Stalenmakerij: sinds 1983

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij perfect in staat om elke stap van het proces met vakmanschap uit te voeren. Van het ontwerpen van een aantrekkelijke lay-out tot het zorgvuldig vervaardigen van uw laminaatstalen, wij garanderen een professionele en aantrekkelijke presentatie. Kwaliteit, snelle levering en goede service zijn na 40 jaar nog steeds onze kernwaarden.

Ons doel is om stalenkaarten te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook aantrekkelijk voor uw klanten. Op die manier wordt het gemakkelijker voor hen om uw assortiment te verkennen en keuzes te maken.

Als u zoekt naar een creatieve en betrouwbare partner die uw laminaatproducten op aantrekkelijke wijze presenteert, nodigen wij u uit om vrijblijvend contact op te nemen met de Twentse Stalenmakerij. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Advies over laminaatstalen

Advies nodig over laminaatstalen? De uiteindelijke vloerstalenpresentatie kan in vele verschillende vormen worden geproduceerd. Daarnaast kunnen we verschillende materialen gebruiken om een stalenkaart, -waaier of boek te maken. Indien gewenst kunnen de stalen ook genummerd worden voor eenvoudige herkenning. Dat is wel zo prettig!

Heeft u al een stalencollectie voor ogen? Uw wensen worden door onze ervaren stalenmakers met precisie uitgevoerd. We gaan graag met u in gesprek om alles tot in de puntjes te bespreken. Heeft u nog geen idee? Dat is geen enkel probleem. Laat ons u inspireren en adviseren! Neem vrijblijvend contact met ons op.

De mogelijkheden bij de Twentse Stalenmakerij

Kaft: denkt u hierbij aan ééndelig of tweedelig gecacheerd, sier- of beschermhoeken,
een transparante kaft of een harde kaft met pvc of polypropeen.

Materiaal: bijvoorbeeld gecacheerd met drukwerk of boekbindmaterialen.

Bedrukking: zeefdruk, diepdruk, foliedruk, digitale druk, spot UV of offset.

Waaier laminaat

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar