Stalenkoffers

Heeft u kleine stalen zoals laminaat, pvc of tegels die u wilt presenteren? Wij leveren diverse variaties op het gebied van stalenkoffers. Zo kunnen wij onder andere variëren in formaat, kaften, materialen, siernagels en handgrepen. Uw collectie kunt u op een overzichtelijke en nette wijze presenteren, zodat uw klanten een tastbaar beeld krijgen van de mogelijkheden.

Naast dat stalenkoffers en nette uitstraling hebben, zijn ze ook gemakkelijk mee te nemen. Uw klant krijgt een compleet beeld van uw collectie en vertegenwoordigers kunnen met een prachtige collectie op pad.

De productie van stalencollecties hebben wij geheel in eigen hand. Sinds 1983 zijn wij uw betrouwbare en creatieve partner als het gaat om stalenpresentaties. Heeft u een bijzonder vraagstuk? Ook dan weten onze ervaren en vakkundige medewerkers er wel raad mee.

 

Behangstalenboek laten maken
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Uw wensen zijn onze uitdaging

Weet u al precies welke materialen, kaft, siernagels en handgrepen wilt verwerken in de stalenkoffers of heeft u nog geen idee? In beide gevallen is dit geen enkel probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij op basis van uw producten en doelgroep goed en inhoudelijk adviseren met betrekking tot vormgeving, materiaalgebruik en formaten.

Heeft u al precies door wat voor stalenkoffer u wenst, dan bespreken wij deze wensen graag met u door. Wij kunnen de stalenkoffers geheel voorzien van de huisstijl van uw bedrijf, indien u dit wenst.
Na 40 jaar zijn onze goede service, snelle levertijden en de kwaliteit van onze stalencollecties nog steeds onze maatstaf. Wij ondersteunen u van het concept tot het eindproduct en realiseren stalen en samples in de breedste zin van het woord.

Kaft: denkt u hierbij aan ééndelig of tweedelig gecacheerd, sier- of beschermhoeken, een transparante kaft of een harde kaft met pvc of polypropeen.

Materiaal: bijvoorbeeld gecacheerd met drukwerk of boekbindmaterialen.

Bedrukking: zeefdruk, diepdruk, foliedruk, digitale druk, spot UV of offset.

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar