Het bedrijf

Over TSM

Ons bedrijf is 1 januari 1983 opgericht in Haaksbergen door Jan en Nardy Meester. Na 7 jaar onze werkzaamheden uitgevoerd te hebben, zijn we verhuist naar het bedrijventerrein ’t Vark Brammelo, waar wij op 8.000 vierkante meter grond onze passie uitvoeren. Dennis en Yvette Semmekrot-Meester hebben de werkzaamheden overgenomen toen Jan en Nardy met pensioen gingen. We zijn inmiddels 40 jaar verder en zien nog steeds dat goede service, levertijden en kwaliteit een maatstaaf is.

Maar creatief denken is ook een kracht die belangrijk is. Dat we klanten kunnen ondersteunen van concept tot eindproduct. Stalen/samples in de breedste zin van het woord. Alles waar een consument wat uit kan zoeken en een vertegenwoordiger mee op pad gaat, produceren wij. Alles wat er aan kleuren of materialen bestaan en op wat voor manier bindbaar is, kunnen wij stalen/samples van produceren. Daarnaast zijn wij loonsnijder voor vele bedrijven, assembleren en binden wij materialen.

Bedrijfsfilm TSM

Flexysign

Om de signwereld beter te bedienen is het bedrijf Flexysign ontstaan. Hiermee bedienen wij diverse klanten met allerlei snij- en freeswerk. Er kunnen ontzettend veel materialen worden bewerkt. Op deze pagina leest u meer over Flexysign.

Voorheen waren het veel behangboeken en verfwaaiers. Nu hebben onze klanten; leveranciers van verschillende materialen ook een eigen lijn/label of een merk dat gevoerd word. Deze lijnen graag bij 1 producent neer willen leggen. Wij verwerken dus zeker niet alleen maar behang, maar ook alles wat te maken heeft met wanddecoratie, vloeren en raamdecoratie. Inrichting van ruimtes (akoestisch) enz. Dit wil de klant ook graag op elkaar afstemmen als je kijkt naar het verkoopmateriaal “de staal”/ de uitstraling naar de consument heen. Wij zeiden: dit pakken we allemaal op en laten de klant niet zoekende om hun verkoopmateriaal compleet te krijgen naar 1 uitstraling.

Co2 neutraal

Wij vinden het belangrijk als bedrijf zijnde ons steentje bij te dragen een aan duurzamere wereld. Vandaar dat wij deze stap hebben gezet naar Co2 neutraal ondernemen en zonnepanelen op ons dak hebben geplaatst.

Nieuwe ontwikkelingen zijn:

1. Wij gebruiken zonnepanelen.
2. Wij gebruiken LED verlichting.
3. Wij recyclen producten.
4. Wij verwerken gerecyclede producten.
5. Wij verwerken PVC vrije producten.
6. Wij scheiden onze afvalstromen.

Foto impressie

Het Proces

Onderstaande afbeeldingen geven een kort, maar compleet beeld van onze werkzaamheden op het gebied van het verzamelen, binden en afwerken van stalen. Heeft u meer informatie nodig, mag u natuurlijk altijd contact opnemen voor het maken van en afspraak.

1

behangstalen
Behangrollen uitpakken
2
productieproces
Omrollen
3
behangstalen
Product uitrollen
4
lasergraveren
Snijden
5
rillen en stansen
Drukken
6
Productie stalenmappen
Verzamelen
7
behangstalen samenvoegen
Binden
8
Stalenmappen verzamelen
Schoonsnijden/3-snijder
9
Productie van stalenmappen
Afdekkappen monteren
10
stalenboeken produceren
Boekblok monteren
12
stofstalen mappen produceren
Boorgaten maken