Assembleren producten

Assemblage producten uitbesteden

Heeft u losse onderdelen die geassembleerd moeten worden tot een compleet product? Of moeten producten in een juiste verpakking worden gedaan zodat deze beter geschikt zijn voor de Nederlandse markt? Besteed uw assemblage uit bij de Twentse Stalenmakerij.

Assembleren van producten

De assemblage van producten kan een tijdrovende klus zijn. Daarnaast zijn het vaak werkzaamheden waar u als ondernemer zich niet mee bezig wilt houden. Bij de Twentse Stalenmakerij hebben wij de middelen, zodat u de assemblage met een gerust hart kunt uitbesteden.

Wij beschikken over mankracht, ruimte en tijd om de meest uiteenlopende werkzaamheden voor u uit te voeren. Of het nu gaat om simpelweg het beplakken van producten met etiketten, of het lijmen, schroeven, klikken, schuiven van verschillende onderdelen tot één product; u vraagt, wij draaien. Ook met het ompakken of sealen van producten helpen wij u graag!

Assemblage laten uitvoeren bij Twentse Stalenmakerij

Heeft u enorme aantallen producten die geassembleerd moeten worden? Geen probleem. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een greep uit ons portfolio