Sealen van producten

Bij het sealen van producten wordt er een folie strak om uw product gespannen. Dit zorgt niet alleen voor een hogere presentatiewaarde, maar ook voor minder volume. Verder kan het sealen ervoor zorgen dat het product minder snel beschadigd raakt.

Heeft u producten die geseald moeten worden en bent u op zoek naar een partij die u hierbij kan ondersteunen? De Twentse Stalenmakerij beschikt over de juiste kennis en apparatuur om dit voor u uit te voeren. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen.

 

Sealen en krimpen producten
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Producten sealen

Wilt u ruimte besparen? Door producten strak te sealen kunt u aanzienlijk veel ruimte besparen. En dus ook kosten voor eventueel transport en overslag. Bij de Twentse Stalenmakerij beschikken we over een krimp- en sealmachine die uw producten voorziet van een doorzichtige folie. Het is uiteraard ook mogelijk om de producten in een bedrukte (bijvoorbeeld met logo of merknaam) te wikkelen. Dit zorgt ervoor dat de producten herkenbaar blijven.

Ook voor het ompakken of stickeren van producten kunt u bij ons terecht.

Vrijblijvend contact opnemen

Met meer dan 40 jaar ervaring weten we inmiddels waar we over praten op het gebied van sealen en krimpen van producten. Kleine of grote aantallen; wij zijn alles wel gewend. Wilt u meer informatie over deze dienst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar