Sealen van producten

Sealen en krimpen van producten

Bij het sealen van producten wordt er een folie strak om uw product gespannen. Dit zorgt niet alleen voor een hogere presentatiewaarde, maar ook voor minder volume. Heeft u producten die geseald moeten worden bent u op zoek naar een partij die u hierbij kan ondersteunen? De Twentse Stalenmakerij beschikt over de juiste kennis en apparatuur om dit voor u uit te voeren.

Producten sealen

Ruimte besparen? Door producten strak te sealen kunt u aanzienlijk ruimte besparen. En dus ook kosten voor eventueel transport en overslag. Bij de Twentse Stalenmakerij beschikken we over een krimp- en sealmachine die uw producten voorziet van een doorzichtige folie. Het is uiteraard ook mogelijk om de producten in een bedrukte (bijvoorbeeld met logo of merknaam) te wikkelen.

Contact opnemen voor sealen producten

Met meer dan dan 35 jaar ervaring weten we inmiddels waar we over praten op het gebied van sealen van producten. Kleine of grote aantallen; wij zijn alles wel gewend. Wilt u meer informatie over deze dienst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een greep uit ons portfolio