Presentatiemateriaal

Al ruim 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van stalen, in al zijn facetten. Of het nu gaat om handstalen of showpanelen voor beurzen, bij ons zit u goed. Daarnaast kunt u vertrouwen op onze expertise in het maken van presentatiemateriaal. Met behulp van onze geavanceerde digitale snij- en freesmachine kunnen we elke gewenste vorm moeiteloos uit diverse materialen snijden. Denk aan een bedrijfslogo, vervaardigd uit schuim. Wij verzorgen allerlei presentatiematerialen, zoals uw productpresentatie, winkelpresentatie en promotiematerialen voor op de beurs. Dat kunt u zeker aan ons toevertrouwen!

Eindeloze creatieve mogelijkheden

Onze eigen productielijn biedt eindeloze mogelijkheden. We hebben verschillende opties en variaties, zoals diverse kaften, bedrukkingen en materiaalsoorten. Voorbeelden van onze handstalen zijn behangstalen, kleurenwaaiers, stalenmappen, stalenkaarten en stalenkoffers. Daarnaast produceren we showpanelen die desgewenst voorzien kunnen worden van een handvat voor extra gebruiksgemak.

Deze panelen worden veelal gebruikt voor (woon)beurzen waar u de consument een duidelijk beeld geeft van de vele mogelijkheden van de nieuwste vloertrends. Om uw merkbekendheid te vergroten, kunnen we de panelen zelfs laten graveren met uw bedrijfslogo middels onze geavanceerde lasergraveermachine. En niet alleen de panelen kunnen gegraveerd worden; ook andere presentatiematerialen kunnen wij voorzien van een persoonlijke boodschap of uw bedrijfslogo.

Behangstalenboek laten maken
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Productpresentatie uw winkel of op de beurs

Onze stalenmakerij biedt alle mogelijkheden, de capaciteit en de kwaliteit om uw complete productpresentatie te verzorgen. Stalen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Onze expertise wordt veelvuldig ingezet voor de woon- en interieurbranche. Gordijnstoffen, leer, PVC, rolgordijnen, van allerlei materialen maken wij stalen. U kunt immers niet alle producten in verschillende kleuren of stoffen in de winkel plaatsen of meenemen naar de beurs. Om de consument volop keuze te bieden en een compleet beeld te geven van uw collectie, kunnen wij uw complete productpresentatie en winkelpresentatie verzorgen.

Duurzaamheid in presentatiemateriaal

Bijdragen aan een duurzame wereld is voor ons van groot belang. Daarom hebben we de stap gezet naar CO2-neutraal ondernemen, wat onder andere inhoudt dat we zonnepanelen hebben geïnstalleerd op ons bedrijfspand.
Enkele innovaties die wij hebben doorgevoerd op het gebied van duurzaamheid:

 • Gebruik van zonnepanelen
 • Toepassing van energiezuinige LED-verlichting
 • Hoogwaardige recycling van onze producten
 • Verwerking van gerecyclede materialen
 • Gebruik van PVC-vrije producten
 • Strikte scheiding van afvalstoffen

Uniforme uitstraling voor uw beurs- en winkelpresentatie materialen

Vroeger namen wij voornamelijk behangboeken en verfwaaiers in productie. Tegenwoordig hebben onze klanten en leveranciers van onze materialen een eigen productielijn of merk. Wij zijn een betrouwbare en creatieve producent die al deze lijnen kan verzorgen.

Ons vakgebied beperkt zich niet alleen tot behang, maar omvat ook wanddecoratie, vloeren, raamdecoratie en zelfs ruimtelijke inrichting (akoestisch). En dit alles kunnen we naadloos op elkaar afstemmen, inclusief presentatiemateriaal en de uitstraling richting consument. We zijn er trots op dat we u kunnen bieden wat u zoekt: uniformiteit in uw presentatiematerialen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van (duurzaam) presentatiemateriaal voor uw bedrijf, winkel of voor op de beurs? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar