Leer snijden

In onze stalenmakerij produceren wij stalen in de breedste zin van het woord, waaronder leer stalen. Diverse machines komen bij dit proces aan te pas, zoals onze digitale snij- en freesmachine voor het snijden van leer.
Leer snijden doen wij met onze hoogwaardige Zünd. Inmiddels produceren wij niet alleen meer stalen, maar snijden wij diverse materialen in opdracht voor bedrijven als loonsnijder. Met onze snij- en freesmachine zijn wij in staat om elke vorm uit leer te snijden.

Wij maken uiteenlopende producten op maat, zodat u bijvoorbeeld een unieke en aantrekkelijke beurspresentatie of presentatiemateriaal voor in een showroom of winkel kunt laten maken. Er zijn veel mogelijkheden en diverse afwerkingen of details mogelijk.

Zo is het ook mogelijk om diverse materialen te laten rillen en te stansen, zodat er echt een uniek product ontstaat. Verder kunnen we het rillen toepassen om sommige materialen gemakkelijker te vouwen, zonder dat het materiaal beschadigd raakt.

 

Garnituren
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Leer snijden met onze Zünd

In diverse branches worden stalen toegepast om producten en materialen te presenteren. Wellicht dat u onze expertise voor leer snijden voor een geheel andere toepassing nodig heeft, dan kunnen wij u zeer waarschijnlijk verder helpen vanwege onze hoogwaardige snij- en freesmachine, de Zünd. De machine die wij geïnstalleerd hebben, is een geweldige allrounder met een tafelmat van 3200mm bij 2270mm (lengte x breedte). Deze machine is uitgerust met een 3,6kW freesmodule.

De freeswisselaar beschikt over een Power Rotary Tool, zodat wij technisch textiel kunnen snijden. Daarnaast is deze Zünd uitgerust met een ril tool en een V-cut tool voor het realiseren van groeven. Ook is de machine voorzien van een Universal Cutting Tool. Wij snijden niet zomaar producten voor onze klanten, maar wij snijden zeer secuur en met precisie. Uiteraard verliezen wij hierbij niet de kosten uit het oog. Na ruim 40 jaar zijn onze kernwaarden nog steeds hetzelfde: snelle levering, kwaliteit en goede service.

 

Creatief denken is onze kracht

Heeft u een opdracht voor ons, maar heeft u nog geen enkel idee hoe u uw project vorm wilt geven? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, van concept tot eindproduct. Gebruik onderstaand formulier om een vrijblijvende afspraak te maken. 

Zwitserse snij- en freesprecisie G3 XL 3200

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar