Beurspresentatie

Een belangrijk onderdeel van uw beurspresentatie kunnen stalen, sample boxes en kleurenwaaiers zijn. Bent u aanwezig op woonbeurzen, vrijetijdsbeurzen of een andere relevante beurs, dan is het van belang dat u uw producten op een aantrekkelijke wijze presenteert.

Sinds 1983 zijn wij uw betrouwbare en creatieve leverancier van stalen in de breedste zin van het woord. Ook leveren wij diverse aanverwante diensten waarmee wij uw beurspresentatie materiaal van een professionele uitstraling kunnen voorzien.

 

Vloer stalencollectie Twentse Stalenmakerij
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Beurspresentatie materiaal: van handstalen tot showpanelen

Wij produceren diverse soorten stalen, zoals gezegd in de breedste zin van het woord; denk aan stalenkaarten, stalenmappen, stalenkoffers en kleurenwaaiers. Verder kunnen wij diverse materialen voor u snijden en frezen, waarbij wij elke gewenste vorm uit een materiaal halen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo in zachtschuim of hardschuim, waardoor uw bedrijfsnaam extra goed opvalt.

Ook produceren wij showpanelen voor vloeren, waarbij wij een professionele uitstraling voor de beurs creëren. Deze vloerpanelen maken wij uiteraard volledig naar wens. Om de panelen gemakkelijker te verplaatsen is het mogelijk om ze van een handgreep te voorzien. Verder is het mogelijk om uw logo terug te laten komen, bijvoorbeeld gegraveerd op een lasergraveerplaat. Wij zorgen ervoor dat uw beurspresentatie materiaal kwaliteit uitstraalt.

Kwaliteit, snelle levertijd en goede service

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor het maken van uw beurspresentatie materiaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar kunt u op onze expertise vertrouwen. Wij staan voor onze goede service, snelle levertijden en de hoge kwaliteit van onze producten.

Bij het creëren van een aantrekkelijke beurspresentatie komt creatief denken van pas. Dat is aan ons wel besteed! Wij ondersteunen onze klanten vanaf het begin tot het eindproduct. Of het nu gaat om diverse stalen of samples, waaruit consumenten kunnen kiezen, of materialen waarmee vertegenwoordigers op pad gaan, bij ons kunt u terecht. We kunnen stalen/samples produceren in alle kleuren en materialen die er bestaan.

Showpanelen beurs
Promotiemateriaal

Aantrekkelijke beurspresentatie laten maken

Daarnaast fungeren wij als loonsnijder voor verschillende bedrijven, wat ook van pas komt voor uw beurspresentatie. We assembleren en binden materialen volgens de wensen van onze klanten. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw beurspresentatie materiaal aantrekkelijk te maken. Betrouwbaarheid, kwaliteit en creativiteit staan hoog in het vaandel bij ons bedrijf.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Heeft u al duidelijk voor ogen wat uw wensen zijn of heeft u nog geen enkel idee? In beide gevallen helpen wij u natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar