Colour swatches

Colour swatches, oftewel kleurstalen, kunnen wij voor u binden in de vorm van een mooie kleurenwaaier. Colour swatches stellen wij samen uit verschillende materialen, denk aan verf, stoffen of leer. De waaiers voorzien wij van een draaglus of boekschroef, uiteraard afhankelijk van wat uw wensen zijn.

Wat ook mogelijk is, is dat wij de onderzijde en bovenzijde bedrukken, waarbij wij gebruikmaken van zeefdruk of diepdruk. Er zijn verschillende kaften mogelijk, namelijk een harde pvc kaft, polypropyleen kaft of de kaft is gecasseerd. Al onze colour swatches kunnen wij, indien gewenst, van ronde hoeken voorzien.

 

Kleurenwaaiers
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Colour swatch laten maken

Er zijn talloze mogelijkheden om een kleurenwaaier te creëren en te laten maken, zoals hierboven beschreven. Weet u al precies hoe uw waaier eruit moet zien of heeft u nog geen idee? In beide gevallen is dat geen probleem. Met meer dan 40 jaar ervaring in ons vakgebied, zijn wij ervan overtuigd dat wij u kunnen inspireren en adviseren.

Onze werkwijze is door de jaren heen onveranderd gebleven: we hechten nog steeds veel waarde aan goede service, kwaliteit en snelle leveringen. Wij staan onze klanten bij vanaf het begin tot het eindproduct. En wellicht heeft u meerdere keren per jaar nieuwe kleurstalen nodig vanwege trends in meubels, verf en behang? Wij denken graag met u mee, ook op creatief gebied.

Kleurstalen in eigen productie

Het produceren van onze kleurstalen doen wij zelf in Haaksbergen (Twente). Onze stalenmakerij bedient echter klanten uit het hele land en omdat we dichtbij de Duitse grens gevestigd zijn, kunnen we ook gemakkelijk colour swatches produceren voor onze Duitse klanten.

De kleurstalen produceren wij in eigen beheer, waardoor wij u zowel van een kleine oplage als een grote oplage kunnen voorzien. Onze productie is gemakkelijk schaalbaar; wij beschikken over de capaciteit en de ervaring.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Kleurenwaaiers

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar