Leer stalen laten maken

Leer stalen produceren wij in onze stalenmakerij voor kledingproducenten en voor de meubel- en woonbranche. Diverse producten kunnen vervaardigd worden uit leder. Wilt u uw ledercollectie op aantrekkelijke wijze aan de consument laten zien, zodat zij de mogelijkheden kunnen zien en gemakkelijker een keuze kunnen maken? Daarvoor bent u bij de Twentse Stalenmakerij aan het juiste adres.

Aantrekkelijke leren stalen laten maken

Sinds 1983 maken wij functionele en aantrekkelijke stalencollecties voor onze klanten. Wij produceren stalen in de breedste zin van het woord. Denk aan kleurenwaaiers, stofstalen, stalenmappen, stalenkoffers of stalenkaarten. Onze expertise stelt ons in staat u te adviseren over de lay-out en de uitvoering van leer stalen. Wij voeren uw opdracht nauwgezet met inachtneming van de levertijd en betrouwbare kwaliteit. Na ruim 40 jaar zijn onze kernwaarden nog steeds:

 • Snelle levering
 • Hoge kwaliteit
 • Goede service
Behangstalenboek laten maken
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Verschillende kaften, bedrukkingen en materialen

Ook als het gaat om leer stalen, zijn de mogelijkheden in onze stalenmakerij eindeloos. Wij houden de gehele productie in eigen hand en bieden diverse variaties op het gebied van kaften, bedrukkingen en materialen. Dankzij onze digitale snij- en freesmachine voorzien wij u van met precisie gesneden lederen stalen, gebonden tot een functionele en aantrekkelijke stalencollectie.

Creatief denken is onze kracht: wij voorzien u graag van een unieke stalenpresentatie. Uw wensen voor uw leer stalen zetten wij om in een kwalitatief hoogstaand eindproduct met een professionele uitstraling en afwerking. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie, ook wanneer u nog geen idee heeft.

Voor consumenten en vertegenwoordigers

Stalen worden veelal gebruikt in woonwinkels, meubelboulevards en in de kledingindustrie. Wij zorgen ervoor dat de stalenpresentatie aantrekkelijk en handzaam is voor de consument, maar ook gemakkelijk meegenomen kan worden door uw vertegenwoordigers.

Gaat de vertegenwoordiger voornamelijk op pad met uw leer stalen, dan kunnen we kiezen voor stalenkoffers of stalenmappen. Deze stalencollecties zijn gemakkelijk mee te nemen en te hanteren.

 

Leren stalen laten maken

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar