Stofstalen

U wilt uw stofstalen natuurlijk op een professionele manier presenteren. Wij voorzien onze stalen van een gordijnkap en kunnen deze eventueel voorzien van een haak. De gordijnkap kan bewerkt worden met een zeefdruk of we kunnen een luxe naamplaatje graveren met onze lasergraveermachine. U brengt dan een chic en herkenbaar product op de markt.

Diverse uitvoeringen en materialen

De stalen kunnen wij in diverse uitvoeringen, kleuren en verschillende materialen produceren, dit is bij ons geen enkel probleem. Desgewenst voorzien wij alle stalen aan de achterkant van een sticker, bedrukking of label met de kenmerken/eigenschappen van het materiaal. Hierdoor zijn de verschillende stoffen gemakkelijk van elkaar te onderscheiden, ook wanneer sommige kleuren of materialen op het oog met elkaar overeenkomen. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk, net als dat wij uiteenlopende mogelijkheden voor de kaft en de bedrukking bieden.

Stalenkoffer vilt
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

De mogelijkheden bij de Twentse Stalenmakerij

Stofstalen kunnen wij in een stalenmap, stalenkoffer, stalenboek of stalenkaart presenteren, zodat u de stalen bij elkaar houdt en uw vertegenwoordiger iets moois kan presenteren. Van verschillende populaire stoffen, zoals microleder, velvet, linnen en wol maken wij regelmatig stofstalen, maar ook polyester, katoen en acryl komen regelmatig voorbij. De expertise van onze stalenmakerij wordt vaak ingezet voor de woonbranche en meubelmakerijen. Steeds vaker kunnen er ook online stofstalen worden aangevraagd. Ideaal voor uw klanten in uw (woon)winkel of webshop.

Bij de Twentse Stalenmakerij hebben wij inmiddels tientallen jaren ervaring met het produceren van stof- en gordijnstalen. De mogelijkheden zijn oneindig. Wilt u daarom vrijblijvend met ons uw wensen bespreken? Wij helpen u graag, ook wanneer u nog geen enkel idee heeft. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kaft: denkt u hierbij aan ééndelig of tweedelig gecacheerd, sier- of beschermhoeken, een transparante kaft of een harde kaft met pvc of polypropyleen.

Materiaal: bijvoorbeeld gecacheerd met drukwerk of boekbindmaterialen.

Bedrukking: zeefdruk, diepdruk, foliedruk, digitale druk, spot UV of offset.

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar