Sampleboxes

Wanneer u kleine stalen wilt presenteren, zoals tegels, pvc of laminaat, kunt u voor een samplebox kiezen. Met een samplebox kunnen wij uw stalencollectie op een aantrekkelijke en professionele manier presenteren. Er zijn verschillende variaties op het gebied van formaat, kaften, materialen, siernagels en (indien gewenst) handgrepen.

Onze expertise en jarenlange ervaring maakt het mogelijk dat wij uw samplebox op nette en overzichtelijke wijze presenteren. Uw klanten krijgen hierdoor een tastbaar beeld van uw collectie.

Samplebox laten maken: van leer tot laminaat

Een samplebox kunnen wij voor diverse materialen samenstellen. Denk ook aan gordijnstoffen, jaloezieën, raamdecoratie, leer en behang. Wij hebben de productie van onze stalencollecties geheel in eigen hand. Wij zijn uw betrouwbare en creatieve partner sinds 1983 en produceren stalen in de breedste zin van het woord. Ook wanneer u een bijzonder vraagstuk heeft, voorzien wij u graag van een goed advies. Bij de Twentse Stalenmakerij weten wij er wel raad mee!

 

Samplebox
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

De kaft, materialen, siernagels en handgrepen

Ongeacht of u al weet wat uw wensen zijn omtrent de kaft, materialen, siernagels en handgrepen voor de sampleboxen, wij helpen u natuurlijk graag. Op basis van uw wensen, uw producten en de doelgroep kunnen wij u goed en inhoudelijk adviseren over de vormgeving, het materiaalgebruik en de formaten.

Indien gewenst kunnen wij uw sampleboxen van uw huisstijl voorzien voor de herkenbaarheid van uw organisatie. Ons team ondersteunt u van het concept tot het eindproduct.

Advies nodig?

De sampleboxes zijn erg divers en kunnen met verschillende details worden geproduceerd. Verder kunnen wij stalen voorzien van een nummering of een ander kenmerk, zodat het product gemakkelijk te onderscheiden is.

Heeft u al helder voor ogen wat u precies wilt? Uw wens vormt onze uitdaging en we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Samen zetten we de puntjes op de i. Ook wanneer u nog geen idee heeft, helpen wij u graag verder. Wij zijn er om u te inspireren en adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar