Behangstalen

Behangstalen

U heeft behangstalen die u graag wilt laten inbinden in een luxe map of boek en vervolgens in grote getale wilt laten produceren? Dan bent u bij de Twentse Stalenmakerij aan het juiste adres.

Al meer dan 30 jaar wordt bij de Twentse Stalenmakerij gordijnstalen verzameld en gepresenteerd in professionele en hoogwaardig afgewerkte behangstalenboeken.

Op maat gemaakte behangstalenmappen

Bij de Twentse Stalenmakerij wordt alles op maat gemaakt. Alle producten die in samenspraak met onze klanten tot stand komen zijn uniek; of nu gaat om het verzamelen en assembleren van behangstalen of een kleurenwaaier.

Iedere klant wil zijn/haar eigen huisstijl en identiteit terugzien in een behangstalenboek, en daar zorgen wij voor.

Uw eigen behangstalen in een map

Het verzamelen en assembleren van behangstalen in een hoogwaardig afgewerkte map is een behoorlijk uitdaging. Soms weten klanten al precies wat ze willen, maar vaak merken we dat klanten eigenlijk geen idee hebben wat allemaal mogelijk is. En wat ze precies willen.

Voor ons maakt het niet veel uit: wij kunnen klanten van A tot Z adviseren op het gebied van vormgeving en materiaal (ringbanden, papierdikte, etc.). Inmiddels hebben wij meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied, we durven dus wel te stellen dat we weten wat we doen!

<br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br /><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] -->
Behangstalen
Behangstalen
Behangboeken
Behangstaal

Kaft: denkt u hierbij aan ééndelig of tweedelig gecacheerd, sier- of beschermhoeken,
een transparante kaft of een harde kaft met pvc of polypropeen.

Materiaal: Bijvoorbeeld gecacheerd met drukwerk of boekbindmaterialen.

Bedrukking: zeefdruk, diepdruk, foliedruk, digitale druk, spot UV of offset.