Behangstalen

U heeft behangstalen die u graag wilt laten inbinden in een luxe map of boek en vervolgens in grote getale wilt laten produceren? Dan bent u bij de Twentse Stalenmakerij aan het juiste adres.

Al meer dan 40 jaar wordt bij de Twentse Stalenmakerij gordijnstalen verzameld en gepresenteerd in professionele en hoogwaardig afgewerkte behangstalenboeken.

Kaft: denkt u hierbij aan ééndelig of tweedelig gecacheerd, sier- of beschermhoeken, een transparante kaft of een harde kaft met pvc of polypropeen.

Materiaal: bijvoorbeeld gecacheerd met drukwerk of boekbindmaterialen.

Bedrukking: zeefdruk, diepdruk, foliedruk, digitale druk, spot UV of offset.

 

Behangstalen
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Op maat gemaakte behangstalenmappen

Bij de Twentse Stalenmakerij wordt alles op maat gemaakt. Alle producten die in samenspraak met onze klanten tot stand komen zijn uniek; of het nu gaat om het verzamelen en assembleren van behangstalen of een kleurenwaaier.
Iedere klant wil zijn/haar eigen huisstijl en identiteit terugzien in een behangstalenboek, en daar zorgen wij voor.

Bij ons vindt u geen massaproductie van behangstalen, omdat wij alles in samenspraak met onze klanten doen. Aangezien onze klanten uniek zijn, zijn onze producten ook uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos, wat ervoor zorgt dat wij samen met onze klanten tot een unieke, creatieve oplossing komen.

Uw eigen behangstalen in een map

Het verzamelen en assembleren van behangstalen in een hoogwaardig afgewerkte map is een behoorlijk uitdaging. Soms weten klanten al precies wat ze willen, maar vaak merken we dat klanten eigenlijk geen idee hebben wat allemaal mogelijk is. En wat ze precies willen.

Voor ons maakt het niet veel uit: wij kunnen klanten van A tot Z adviseren op het gebied van vormgeving en materiaal (ringbanden, papierdikte, etc.). Inmiddels hebben wij meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied, we durven dus wel te stellen dat we weten wat we doen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw behangboeken? Heeft u uw ideeën voor behangstalen geheel uitgewerkt of heeft u nog geen enkel idee? Geen probleem, wij helpen u natuurlijk graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar