Boek inbinden

Naast het inbinden van drukwerk kunt u bij ons terecht voor het inbinden van boeken. Wij nemen – indien u wenst – het assembleren en het inbinden van boeken uit handen. Aangezien wij samenwerken met diverse drukkerijen, kunnen wij het gehele drukproces uitvoeren.

Bent u op zoek naar een leverancier waarbij uw boek met vakmanschap gedrukt, ingebonden of geassembleerd wordt? Heeft u een voorkeur voor een unieke kaft met materialen die anders zijn dan gebruikelijk, waardoor uw boek er echt uitspringt? Neem gerust contact met ons op en laten we samen uw wensen bespreken. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Boek inbinden harde kaft

Bij de Twentse Stalenmakerij zetten wij altijd een stapje extra. Wij kunnen uw boek eventueel voorzien van een luxe, harde kaft. De afwerking is van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor een kleine oplage, maar ook voor grote aantallen. Vanwege onze schaalbaarheid kunnen wij onze productie opschalen, zodat wij onze snelle levertijden kunnen aanhouden.

Boek inbinden
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Binden van materiaal met onze bloklijmmachine

Met behulp van onze geavanceerde bindmachine, ook wel bekend als een bloklijmmachine, kunnen wij verschillende materialen binden. Of het nu gaat om in elkaar gestoken documenten, verzamelde werken of bloks/katerns, wij zorgen voor een stevige binding. Het binnenwerk wordt op de omslag bevestigd via een proces dat brocheren genoemd wordt.

Voor het verkrijgen van een sterke lijmverbinding wordt de rug van het binnenwerk eerst opgeruwd of gefreesd. Dit maakt het mogelijk dat de lijm diep in het papier kan doordringen. Vervolgens wordt het boekblok samen met schutbladen aan de omslagband vastgelijmd. Daarbij heeft u de keuze tussen een slappe kaft of een harde kaft.

Onze bloklijmmachine biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere methoden om materiaal te binden, zoals drukwerk met gelijmde ruggen. Het resulteert vaak in betere, passendere en/of goedkopere oplossingen. U kunt hierbij denken aan het inbinden van boeken, brochures, magazines en andere vormen van drukwerk. Bovendien zorgt deze bindmethode ervoor dat uw materialen gemakkelijk stapelbaar zijn.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u materiaal dat ingebonden of gelijmd moet worden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze experts staan klaar om u verder te helpen.

Boeken laten inbinden

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar