Behangboeken

Behangboeken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het assembleren en/of produceren van behangboeken? Dan bent u bij de Twentse Stalenmakerij aan het juiste adres.

De Twentse Stalenmakerij heeft meer dan 30 jaren ervaring met het verzamelen en het presenteren van behangstalen in een professioneel en hoogwaardig afgewerkt behang(stalen)boek.

Een op maat gemaakt behangboek

Massaproductie kennen wij niet… En dat heeft ook een overduidelijke reden. Alle producten die bij ons van de band af rollen, komen namelijk alleen tot stand in samenspraak met de klant.

Elk product is uniek, want elke klant is uniek. Iedere klant wil een eigen identiteit terugzien in zijn of haar behangboek, en daar zorgen wij voor. De mogelijkheden zijn daarom ook zo goed als oneindig. Uw wensen zijn onze uitdaging!

Uw eigen behangboek

Weet u al precies in detail hoe uw behangboek eruit komen te zien? Of heeft u alleen de behangstalen die tot een behangboek moeten worden gevormd? Het maakt ons niet uit. Wij kunnen u voorzien van passend advies vanwege onze vele jaren ervaring bij zowel het assembleren/verzamelen van verschillende soorten stalen als het vormgeven van een stalenboek of -map.

Behangboeken
Behangboek
Behangmappen
Behangboeken

Kaft: denkt u hierbij aan ééndelig of tweedelig gecacheerd, sier- of beschermhoeken,
een transparante kaft of een harde kaft met pvc of polypropeen.

Materiaal: Bijvoorbeeld gecacheerd met drukwerk of boekbindmaterialen.

Bedrukking: zeefdruk, diepdruk, foliedruk, digitale druk, spot UV of offset.