Behangboeken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het assembleren en/of produceren van behangboeken? Dan bent u bij de Twentse Stalenmakerij aan het juiste adres. De Twentse Stalenmakerij heeft meer dan 40 jaar ervaring met het verzamelen en het presenteren van behangstalen in een professioneel en hoogwaardig afgewerkt behang(stalen)boek.

 

Behangboek
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Een op maat gemaakt behangboek

Massaproductie kennen wij niet… En dat heeft ook een overduidelijke reden. Alle producten die bij ons van de band af rollen, komen namelijk alleen tot stand in samenspraak met de klant.
Elk product is uniek, want elke klant is uniek. Iedere klant wil een eigen identiteit terugzien in zijn of haar behangboek, en daar zorgen wij voor. De mogelijkheden zijn daarom ook zo goed als oneindig. Uw wensen zijn onze uitdaging!

Creatief denken is een kracht die wij ook erkennen. We zijn er om klanten te ondersteunen in elke fase, van concept tot het eindproduct. Wij bieden een breed scala aan stalen en samples aan, in de ruimste zin van het woord. Vrijwel alles, waaronder behang, waar de consument uit kan kiezen en wat uw vertegenwoordigers naar (potentiële klanten meenemen, wordt door ons geproduceerd.

Onze mogelijkheden kennen geen grenzen als het gaat om kleuren en materialen; we kunnen stalen en samples maken van diverse materialen en ze op verschillende manieren binden. Daarnaast fungeren wij als loonsnijder voor vele bedrijven; wij assembleren en binden materialen op professionele wijze.

Uw eigen behangboek

Weet u al precies in detail hoe uw behangboek eruit komt te zien? Of heeft u alleen de behangstalen die tot een behangboek moeten worden gevormd? Het maakt ons niet uit.

Wij kunnen u voorzien van passend advies vanwege onze vele jaren ervaring bij zowel het assembleren/verzamelen van verschillende soorten stalen als het vormgeven van een stalenboek of –map. Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar