Gordijnstalen

Om uw gordijnstalen aan de man te brengen, is het van belang dat deze op een professionele en aantrekkelijke manier worden gepresenteerd aan de klant/consument. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van gordijnstalenhangers, boxen, mappen of -boeken.

Zo voorzien wij onze stalen bijvoorbeeld van een gordijnkap, eventueel voorzien van een haak. Deze gordijnkap kan bewerkt worden met een zeefdruk. Een andere mogelijkheid is het maken van een luxe naamplaatje, gegraveerd met onze laser graveermachine. Gaan uw vertegenwoordigers regelmatig op pad, dan is de uitstraling, maar ook de hanteerbaarheid van de stalen belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een stalenkoffer met handvat.

Wij denken niet alleen mee over de uitvoering van het product, maar denken ook met u mee over hoe u uw gordijnstalen het beste kunt presenteren. Heeft u zelf duidelijk voor ogen hoe u de stalen wenst, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat deze voor u geproduceerd worden.

 

Gordijnstalen
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Diverse uitvoeringen en materialen

Wij kunnen diverse materialen verwerken tot (gordijn)stalen. Desgewenst kunnen we de stalen ook voorzien van een sticker met de naamgeving en kenmerken van de gordijnhanger, zodat het voor de consument/klant gemakkelijker wordt om de stalen te hanteren.

Onze stalenmakerij hanteert al meer dan 40 jaar dezelfde belangrijke kernwaarden. Denk aan kwaliteit, maar ook aan een snelle levertijd en goede service. Sinds 1983 zijn wij uw creatieve en betrouwbare partner. Creatief denken, dat kunt u ons wel toevertrouwen!

De mogelijkheden bij Twentse Stalenmakerij

Bij de Twentse Stalenmakerij hebben wij inmiddels tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen van gordijnstalen. De mogelijkheden zijn oneindig. Wilt u om deze reden vrijblijvend uw wensen met onze stalenmakerij bespreken? Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij helpen u graag verder, ook wanneer u nog geen idee heeft over hoe u uw gordijnstalen wilt presenteren.

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Dennis Semmekrot

  Eigenaar