Gordijnstalen

Gordijnstalen

Om uw gordijnstalen aan de man te brengen, is het van belang dat deze op een professionele en aantrekkelijke manier worden gepresenteerd aan de klant/consument. Wij kunnen helpen bij het ontwikkelen van een gordijnstalenhangers, boxen, mappen of -boeken. Zo voorzien wij onze stalen bijvoorbeeld van een gordijnkap, eventueel voorzien van een haak. Deze gordijnkap kan bewerkt worden met een zeefdruk. Een andere mogelijkheid is het maken van een luxe naamplaatje, gegraveerd met onze laser graveer machine.

Diverse uitvoeringen en materialen

Wij kunnen diverse materialen verwerken tot (gordijn)stalen. Desgewenst kunnen we de stalen ook voorzien van een sticker met de naamgeving en kenmerken van de gordijnhanger, zodat het voor de consument/klant ook gemakkelijker wordt.

De mogelijkheden bij Twentse Stalenmakerij

Bij de Twentse Stalenmakerij hebben wij inmiddels tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen van gordijnstalen. De mogelijkheden zijn oneindig. Wilt u daarom vrijblijvend met ons uw wensen bespreken? Maak dan een afspraak via info@twentestalenmakerij.nl. 

stofstalen
gordijnstalen

Diverse uitvoeringen.

De stoffen in de stalen kunnen diverse uitvoeringen en materialen zijn, dit is bij ons geen probleem. Desgewenst voorzien wij alle stalen aan de achterkant van een sticker met de kenmerken van de stof.