Stofstalenmappen

Stofstalenmappen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het assembleren en/of produceren van stofstalenmappen? Dan bent u bij de Twentse Stalenmakerij aan het juiste adres.

De Twentse Stalenmakerij heeft meer dan 40 jaar ervaring met het verzamelen en het presenteren van stofstalen in een professioneel en hoogwaardig afgewerkt stofstalenmap.

Een op maat gemaakt Stofstalenmap

Een term als massaproductie komt niet voor in ons woordenboek. Wij produceren namelijk alleen maar op maat gemaakte producten voor onze klanten. De stalenmappen die wij voor u produceren zullen dus altijd uniek zijn.

Elk product is uniek, want elke klant is uniek. Iedere klant wil een eigen identiteit terugzien in zijn of haar behangboek, en daar zorgen wij voor. De mogelijkheden zijn daarom ook zo goed als oneindig. Uw wensen zijn onze uitdaging!

Uw eigen stofstalenmap

Unieke stofstalenmappen tot stand laten komen is een uitdagend proces. Vaak hebben klanten eigenlijk nog geen idee hoe de vormgeving van de map eruit moet komen te zien. Soms hebben klanten het al helemaal uitgedacht. Voor ons maakt het niet zoveel uit: Wij kunnen u volledig adviseren bij de vormgeving, kaftmateriaal, papierdikte en welke ringbanden we samen kunnen gebruiken voor het uiteindelijke product. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van assembleren en produceren van stofstalenmappen dus wij durven onderhand wel te stellen dat wij hier redelijk bedreven in zijn. 
Stofstalenmappen
Stofstalenmap
Stofstalenboeken
Stofstalenmappen

Kaft: denkt u hierbij aan ééndelig of tweedelig gecacheerd, sier- of beschermhoeken,
een transparante kaft of een harde kaft met pvc of polypropeen.

Materiaal: Bijvoorbeeld gecacheerd met drukwerk of boekbindmaterialen.

Bedrukking: zeefdruk, diepdruk, foliedruk, digitale druk, spot UV of offset.