Polystyreen frezen

Polystyreen frezen wij met precisie. Vanwege de stevigheid, de zeefdruk en thermovorm eigenschappen, wordt het materiaal veel gebruikt door ontwerpers. Het materiaal is waterafstotend en kan tegen een stootje. Verder is het gemakkelijk te bewerken. Met behulp van onze veelzijdige snij- en freesmachine, de Zünd, zijn wij in staat om diverse materialen uit de gewenste vorm te halen.

Bij ons wordt alles op maat gemaakt en kunnen we een enorme verscheidenheid aan materialen verwerken. Denk aan behang, vloerbedekking, rolgordijnen, jaloezieën, leer, raamfolie, stoffen, tafelzeilen, rubber, acrylaat en polystyreen (PS).

 

Zünd-snijmachine
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Polystyreen frezen met onze Zünd

Onze huidige machine is een echte alleskunner met een tafelmaat van 3200mm bij 2270mm (lxb). De Zünd is uitgerust met een 3,6 kW freesmodule en een automatische freeswisselaar. Verder bevat de machine een Power Rotary Tool voor het versnijden van (technisch) textiel, een ril tool en V-cut tool voor het maken van groeven. Bovendien beschikt Zünd over de veelzijdige Universal Cutting Tool.

Van het concept tot eindproduct

Polystyreen of een ander materiaal kunt u voor diverse toepassingen gebruiken. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw collectie, presentatiemateriaal of beursmateriaal op een aantrekkelijke manier te presenteren. Of het nu gaat om kleurenwaaiers, showpanelen, stalen of een ander product, wij hebben de expertise en ervaring om u te adviseren over de mogelijkheden.

Onze geavanceerde productiemachines zijn niet alleen efficiënt, maar zijn ook kostenbesparend voor onze klant. Onze ervaring zetten wij in om uw opdracht zo effectief mogelijk uit te voeren, zonder concessies te doen aan kwaliteit en levertijd. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbare producten die voldoen aan uw verwachtingen.

Heeft u interesse in een van onze mogelijkheden of wilt u meer weten over het frezen en/of snijden van polystyreen (PS)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Zwitserse snij- en freesprecisie G3 XL 3200

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Dennis Semmekrot

  Eigenaar