Acrylaat frezen

Wilt u acrylaat laten frezen? Bij de Twentse Stalenmakerij hebben we de expertise om verschillende materialen te snijden en frezen. Wij staan voor maatwerk en kunnen een breed scala aan materialen verwerken. Denk hierbij aan behang, vloerbedekking, rolgordijnen, jaloezieën, leer, raamfolie, stoffen, tafelzeilen en nog veel meer. Onze Zünd is in staat om vrijwel alles met precisie te snijden. Hierdoor kunnen we elke gewenste vorm uit het materiaal halen.

Acrylaat, ook wel bekend als Perspex of Plexiglas, is op de markt beschikbaar in verschillende varianten zoals platen, buizen en staven (zowel rond als vierkant). Met behulp van onze Zünd zijn wij in staat om acrylaat in diverse vormen en maten te frezen of te snijden.

 

Zünd-snijmachine
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Acrylaat frezen met onze veelzijdige Zünd

Momenteel hebben we een veelzijdige machine geïnstalleerd met een tafelmaat van 3200 bij 2270mm (lxb). Deze machine beschikt over een krachtige 3,6kW freesmodule en automatische freeswisselaar.

Daarnaast bevat het ook een Power Rotary Tool voor het versnijden van (technisch) textiel, een ril tool en V-cut tool voor het maken van groeven. De veelzijdige Universal Cutting Tool maakt de mogelijkheden compleet.

Digitaal snijden en frezen met precisie

Ons tweede bedrijf, Flexysign, is opgericht om de signwereld nog beter te bedienen. We bieden snij- en freeswerk aan voor verschillende klanten, met een grote verscheidenheid aan materialen die kunnen worden bewerkt. Op deze pagina kunt u meer lezen over Flexysign.

Voorheen hadden wij grotendeels behangboeken en verfwaaiers in productie. Inmiddels hebben meerdere leveranciers hun eigen merk of label, waardoor ze graag hun productlijnen bij één producent neerleggen. Wij verwerken niet alleen behang, maar alles wat te maken heeft met wanddecoratie, vloeren en raamdecoratie. Denk ook bijvoorbeeld aan het inrichten van akoestische ruimtes.

Samen met de klant stemmen we dit op elkaar af, zowel qua verkoopmateriaal als de uitstraling naar de consument toe. Wij zorgen er graag voor dat u uw verkoopmateriaal compleet krijgt met één consistente uitstraling.
Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of wenst u meer informatie over het frezen van acrylaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zwitserse snij- en freesprecisie G3 XL 3200

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Dennis Semmekrot

  Eigenaar