Aluminium frezen

Aluminium laten frezen? Dat kunt u zeker aan ons overlaten. Bij de Twentse Stalenmakerij produceren wij, geheel in eigen hand, stalencollecties in de breedste zin van het woord. Onze professionele snij- en freesmachine, de Zünd, zetten wij daarnaast in voor het snijden en frezen van aluminium. Daarnaast snijden en frezen wij diverse andere materialen, zoals leer, stof, microleder, katoen, vilt, dibond en kunststof.

Aluminium is een materiaal dat vrij gemakkelijk gefreesd kan worden. Onze hoogwaardige machine stelt ons in staat om met precisie aan uw opdracht te werken. De speciaal ontwikkelde productiemachines zijn kostenbesparend voor onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn onze medewerkers ervaren, waardoor zij efficiënt en effectief aan de opdracht werken. Wij voeren uw opdracht uit met een betrouwbare levertijd en kwaliteit.

 

Zünd-snijmachine
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Frezen van aluminium met de Zünd

In onze stalenmakerij beschikken wij over de hoogwaardige Zünd, een snij- en freesmachine van topkwaliteit. Deze veelzijdige machine heeft een werkblad met afmetingen van 3200mm bij 2270mm (lengte x breedte). Wat de Zünd echt onderscheidt, is de unieke Power Rotary Tool waarmee we zelfs technisch textiel kunnen snijden. Daarnaast beschikt deze machine over handige tools zoals een ril tool en een V-cut tool voor het creëren van groeven. De Zünd is eveneens uitgerust met een Universal Cutting Tool.

Bij ons staat precisie hoog in het vaandel, net als kwaliteit en goede service. Niet alleen kunt u uw frees- en snijwerk aan ons toevertrouwen, maar u kunt ook rekenen op onze creatieve denkkracht als het gaat om beurs- en presentatiemateriaal.

Digitale snij- en freesapparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in grafische afwerking. Onze kracht ligt in ons vermogen tot creatief denken, dat wij al sinds 1983 met veel enthousiasme doen. Wij zijn uw betrouwbare partner op alle vlakken rondom de creatie van stalen, in de breedste zin van het woord. Van concept tot eindproduct.

Met ons groeiende assortiment aan nieuwe machines en onze tweede organisatie, Flexysign, hebben we de mogelijkheden uitgebreid. Onze opdrachtgevers kunnen wij op deze manier nog breder van dienst zijn, waarbij wij onze digitale frees- en snijmachine dagelijks inzetten voor het snijden van diverse materialen.

Wilt u aluminium laten frezen of heeft u een ander vraagstuk voor uw organisatie? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier, zodat we een afspraak kunnen inplannen. Heeft u al meer informatie over uw opdracht, dan kunt u een bestand meesturen.

Zwitserse snij- en freesprecisie G3 XL 3200

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar