Dibond snijden en frezen

Dibond® snijden wij met behulp van onze digitale snij- en freesmachine. Niet zomaar, maar met precisie, snel, flexibel en efficiënt. Wij zijn in staat om toekomstige uitdagingen aan te gaan. Sinds 1983 zijn wij uw creatieve en vertrouwde partner op het gebied van stalen in de breedste zin van het woord. Stalen komen voor in diverse branches, zoals in de woon- en meubelbranche en kledingindustrie. Zo kan men producten op een aantrekkelijke en overzichtelijke wijze presenteren.

 

Drukwerk rillen en stansen
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Maatwerk snijden en afwerken

Materialen zoals Dibond® snijden wij geheel op maat, waarbij wij zorgen voor een nette en verzorgde afwerking. Wij verwerken diverse materialen, zoals in de afbeelding hiernaast te zien is. Dibond® en andere materialen snijden wij ook in opdracht voor bedrijven als loonsnijder, aangezien niet iedereen over een professionele snij- en freesmachine beschikt.

Het is mogelijk om het materiaal zelf te snijden, maar daar komt wel een hoop bij kijken. Wilt u ervan verzekerd zijn dat het product met precisie gesneden of gefreesd wordt en wenst u een zeer nette afwerking? Dan bent u bij de Twentse Stalenmakerij aan het juiste adres. Wij voorzien u niet alleen van een mooi eindproduct, maar adviseren indien wenselijk ook over het concept.

Bij de Twentse Stalenmakerij hanteren wij nog steeds dezelfde kernwaarden als in 1983. In onze stalenmakerij draait het om kwaliteit, snelle levertijden en onze goede service.

Wat is Dibond®?

Dibond® bestaat niet alleen uit polyethyleen, maar is uit drie lagen opgebouwd tot een sandwichplaat. Het product bestaat uit twee buitenlagen, vervaardigd uit aluminium, met daartussenin een kernlaag, vervaardigd uit polyethyleen. Dibond wordt ook wel Alupanel en Alubond genoemd. Enkele voordelen van het materiaal is dat het weerbestendig, windbestendig en temperatuurbestendig is. Verder is het licht van gewicht en geschikt voor diverse bewerkingsmogelijkheden.

Met behulp van onze digitale snij- en freesmachine kunnen wij het materiaal tot in precisie snijden en frezen. Een bijkomstig voordeel is dat we het materiaal kunnen stickeren.

Dibond® wordt veelvuldig gebruikt voor buitentoepassingen, zoals voor gevelreclame, gevelbekleding, reclameborden en displays. Ook wordt het voor binnentoepassingen gebruikt, zoals voor de wanden en achterwanden.

Heeft u vragen over het snijden of frezen van Dibond®? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

 

Rillen en stansen

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar