Kunststof frezen

Het frezen van kunststof of plastic kunt u aan ons wel toevertrouwen. Wij beschikken over een digitale snij- en freesmachine, onze Zünd. Wij zijn hierdoor in staat om elke uitdaging aan te gaan, waarbij wij flexibel en efficiënt te werk gaan.

De Zünd beschikt over een hoge mate van nauwkeurigheid en is zeer efficiënt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze krachtige snij- en freesmachine snijdt vrijwel alles in een handomdraai. Bekijk de video hiernaast om een impressie te krijgen van waar de Zünd toe in staat is.

 

Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Plastic en kunststof frezen met precisie

Waar wij voorheen voornamelijk behangboeken en verfwaaiers maakten, kunnen wij onze klanten inmiddels voorzien van meer aansluitende diensten. Onze leveranciers beschikken vaker over een eigen lijn of label, waarvan men de productie bij een producent wil neerleggen.

Het frezen van diverse materialen, zoals kunststof, is hier een belangrijk onderdeel van. Zo krijgt u uw verkoopmateriaal compleet en in één uitstraling.

Van leer tot raamfolie

In onze stalenmakerij verwerken wij diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan leer, behang, vloerbedekking, rolgordijnen, jaloezieën, raamfolie, stoffen en tafelzeilen. Sinds 1983 produceren wij stalen in de breedste zin van het woord. Sinds een aantal jaren snijden en frezen wij diverse materialen, zoals kunststof, met precisie.

Onze hoogwaardige en professionele machine is in staat om elke gewenste vorm uit het materiaal te halen. Vanwege onze efficiënte werkwijze zijn wij ook in te zetten als loonsnijder.

Zwitserse snij- en freesprecisie G3 XL 3200
Zünd-snijmachine

De Zünd, onze hoogwaardige snij- en freesmachine

De Zünd die wij op dit moment geïnstalleerd hebben, is een echte allrounder met een tafelmaat van 3200x2270mm (lengte x breedte). Deze machine beschikt over een 3,6 kW freesmodule en een automatische freeswisselaar.
Tevens bevat de Zünd een Power Rotary Tool voor het versnijden van (technisch) textiel, een ril tool en een V-cut tool voor het maken van groeven. Last but not least: deze veelzijdige snij- en freesmachine is uitgerust met een Universal Cutting Tool.

Wilt u meer weten over het snijden en frezen van kunststof en plastic? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Dennis Semmekrot

  Eigenaar