Stof snijden

Stof snijden met precisie, dat is aan ons wel besteed. Sinds 1983 produceren wij, geheel in eigen hand, stalen in de breedste zin van het woord. Denk aan stalenkaarten, stalenmappen, kleurenwaaiers, stalenkoffers en showpanelen voor vloeren.

Daarnaast zijn wij in staat om diverse materialen, eventueel in opdracht als loonsnijder, voor onze klanten te snijden. Dit doen wij met uiterste precisie, dankzij onze professionele Zünd.

Met onze snij- en freesmachine snijden wij diverse materialen, zoals stof voor gordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. Denk aan populaire stoffen, zoals microleder, leer, velvet, linnen en wol, maar ook acryl, katoen en polyester. Indien gewenst kunnen wij verschillende extra details verzorgen, zoals een mooie afwerking, bedrukking of laser graveerplaatjes.

 

Stof stalen
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Stof snijden met onze Zünd

Het snijden van stof kan voor verschillende branches interessant zijn. Denk aan woonwinkels, naaiateliers, fourniturenwinkels, meubelboulevards en bedrijven die zonwering of raamdecoratie op maat leveren.

De Zünd die wij momenteel geïnstalleerd hebben, is een fantastische allrounder met een tafelmat van 3200mm bij 2270mm (lengte x breedte). Deze machine is uitgerust met een 3,6kW freesmodule.

De freeswisselaar beschikt over een Power Rotary Tool, zodat wij (technisch) textiel kunnen snijden. Verder is deze Zünd uitgerust met een ril tool en een V-cut tool voor het realiseren van groeven. Ook is de machine voorzien van een Universal Cutting Tool. Stof snijden wij met uiterste precisie, waarbij wij natuurlijk ook het kostenplaatje in de gaten houden.

Creatief denken, dat is aan ons wel besteed

Heeft u duidelijk voor ogen welk project u aan ons wilt uitbesteden? Of heeft u wel een idee, maar kunt u ons advies hierbij gebruiken? Creatief denken is onze kracht. Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken. U kunt eventueel al een voorbeeld van wat u wenst meesturen, zodat we er alvast naar kunnen kijken.

Zwitserse snij- en freesprecisie G3 XL 3200

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar