Snijwerk uitbesteden

Wilt u uw snijwerk uitbesteden aan een creatieve partner met een professionele snij- en freesmachine? Dan bent u bij de Twentse Stalenmakerij aan het juiste adres. Met onze Zünd voorzien wij onze klanten van met precisie gesneden en afgewerkte materialen. Diverse materialen snijden wij met behulp van onze Zünd, zoals leer, vilt, microleder, linnen, katoen, dibond en kunststof. Voor bedrijven werken wij ook als loonsnijder. Als kwaliteit uw maatstaf is!

 

Stalenkoffer vilt
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Loonsnijder voor bedrijven

In onze stalenmakerij vindt u onze hoogwaardige snij- en freesmachine, de Zünd. Deze machine is veelzijdig, met een tafelmat van 3200mm bij 2270mm (lengte x breedte). De Zünd heeft een krachtige 3,6kW freesmodule.

Wat deze machine echt uniek maakt, is de freeswisselaar met een Power Rotary Tool. Hierdoor kunnen we zelfs (technisch) textiel snijden. Ook beschikt de machine over een ril tool en een V-cut tool voor het creëren van groeven. Verder is de Zünd uitgerust met een Universal Cutting Tool.

We snijden al onze materialen met ongeëvenaarde precisie. Met inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in het vak, blijven we trouw aan onze kernwaarden: snelle levering, topkwaliteit en uitstekende service. U kunt niet alleen uw snijwerk aan ons uitbesteden, maar ook een beroep doen op onze creatieve denkkracht.

Betrouwbare kwaliteit en levertijd

Onze productiemachines zijn kostenbesparend voor onze opdrachtgevers. Onze ervaren medewerkers produceren uw opdracht zo effectief en efficiënt mogelijk. Uw opdracht wordt met precisie en met een betrouwbare kwaliteit en levertijd uitgevoerd. Vanuit onze expertise produceren wij diverse materialen voor beurzen en winkelpresentaties, waarvoor wij ook graag iets creatiefs en unieks bedenken. Verder is het mogelijk om uw producten te assembleren, te stansen en te rillen.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen en wilt u uw snijwerk uitbesteden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Aan de hand hiervan nemen wij contact met u op, zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen inplannen. Via het formulier kunt u eventueel een voorbeeld van de opdracht meesturen.

Zwitserse snij- en freesprecisie G3 XL 3200

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar