Promotiemateriaal

Sinds 1983 produceren wij stalen in de breedste zin van het woord. Van handstalen tot showpanelen voor op de beurs, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunt u onze expertise inschakelen voor het produceren van promotiemateriaal, waarbij wij onze digitale snij- en freesmachine inzetten om elke gewenste vorm uit diverse materialen te snijden. Denk aan het realiseren van een bedrijfslogo in schuimletters, waardoor uw bedrijfslogo echt opvalt.

Stalen in de breedste zin van het woord

Onze eigen productielijn kent eindeloze mogelijkheden. Wij bieden diverse mogelijkheden en variaties, zoals verschillende kaften, bedrukkingen en materialen. Voorbeelden van de mogelijkheden zijn behangstalenkleurenwaaiersstalenmappenstalenkaarten en stalenkoffers. Verder produceren wij showpanelen, eventueel met een handvat zodat de panelen makkelijker te hanteren zijn.

Deze panelen worden veelal op (woon)beurzen gebruikt, zodat de consument een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden qua vloeren. Indien gewenst kunnen wij de panelen voorzien van een lasergraveerplaatje met uw bedrijfslogo. Uiteraard kunnen wij ook diverse andere promotiematerialen voorzien van een gravering.

Promotiemateriaal
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Duurzaam promotiemateriaal

Onze stalenmakerij draagt bij aan een duurzamere wereld. Inmiddels hebben wij de stap gezet naar CO2 neutraal ondernemen, waarbij we zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand hebben geplaatst. Nieuwe ontwikkelingen betreft duurzaamheid zijn:

 • Wij gebruiken zonnepanelen
 • Wij maken gebruik van LED verlichting
 • Productrecycling staat bij ons hoog in het vaandel
 • Wij verwerken gerecyclede producten
 • Wij verwerken PVC-vrije producten
 • Onze afvalstromen scheiden wij

Eén uitstraling van uw promotiematerialen

In het verleden namen wij voornamelijk behangboeken en verfwaaiers in productie. Tegenwoordig hebben onze klanten en leveranciers van verschillende materialen ook hun eigen productlijn of merk. Ze willen graag al deze lijnen bij één producent laten maken.

Wij verwerken niet alleen maar behang, maar ook alles wat te maken heeft met wanddecoratie, vloeren en raamdecoratie. Ook verzorgen we de inrichting van ruimtes (akoestisch) en dergelijke. Dit kunnen we geheel op elkaar afstemmen, ook als u kijkt naar het promotiemateriaal en de uitstraling richting de consument. We zeiden: we pakken dit in z’n geheel op, zodat u uw promotiematerialen uniform krijgt.

Wilt u weten wat wij op het gebied van (duurzaam) promotiemateriaal voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag; van concept tot eindproduct.

Duurzaam promotiemateriaal

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar