MDF frezen

Het frezen van MDF kunt u zeker aan ons overlaten. Wij hebben de beschikking over een hoogwaardige digitale snij- en freesmachine, genaamd de Zünd. Met deze machine kunnen wij elke uitdaging flexibel en efficiënt aan.

Medium-density fiberboard, beter bekend als MDF, is een geperste plaat met een gemiddelde dichtheid. In tegenstelling tot andere soorten boards, zoals zacht- of hardboards, wordt er bij het produceren van MDF-platen lijm toegevoegd.

De Zünd blinkt uit in precisie en efficiëntie. De mogelijkheden zijn ongekend. Onze krachtige snij- en freesmachine kan vrijwel alles moeiteloos snijden. Bekijk de video hiernaast om te zien waartoe de Zünd in staat is.

 

Zünd-snijmachine
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

MDF frezen en snijden met precisie

Naast het maken van behangboeken en verfwaaiers kunnen wij onze klanten nu ook voorzien van andere diensten. Steeds vaker willen leveranciers hun eigen productielijn uitbesteden aan één en dezelfde specialist. Het frezen van verschillende materialen, waaronder MDF, speelt hierbij een belangrijke rol. Op deze manier kunnen wij al uw verkoopmateriaal laten matchen qua uitstraling.

In onze stalenmakerij verwerken wij diverse materialen, zoals leer, behang, vloerbedekking, rolgordijnen, jaloezieën, raamfolie, stoffen en tafelzeilen. Sinds 1983 zijn we gespecialiseerd in het produceren van stalen. Daarnaast snijden en frezen we diverse materialen, zoals MDF, met de nodige precisie. Dit doen we inmiddels alweer een aantal jaren.

De Zünd: onze hoogwaardige en snij- en freesmachine

Onze hoogwaardige en professionele machine kan elke gewenste vorm uit het materiaal halen. Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we ook ingezet worden als loonsnijder.

De Zünd, onze geavanceerde snij- en freesmachine, is een alleskunner met een tafelafmeting van 3200x2270mm (lengte x breedte). Deze machine beschikt over een 3,6 kW freesmodule en een automatische freeswisselaar. Bovendien heeft de Zünd een Power Rotary Tool voor het versnijden van technisch textiel, een ril tool en een V-cut tool voor het maken van groeven. Zeker niet onbelangrijk: deze veelzijdige machine is uitgerust met een Universal Cutting Tool.

Heeft u vragen over het frezen en snijden van MDF? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

 

Rillen en stansen

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Dennis Semmekrot

  Eigenaar