Materialen

Onze productpresentaties komen in allerlei soorten en maten. Ieder product wat onze productiehal verlaat is uniek; in vorm, inhoud, grootte en materiaal. Om een overzicht wat zoal mogelijk is worden hieronder de verschillende materialen genoemd die gebruikt kunnen worden bij het samenstellen van een stalenboek, -map, kleurwaaier, stofhanger of een andere vorm van productpresentatie.

Karton

Karton is gemaakt van meerdere papierlagen op elkaar geperst. Het vormt de basis van de meeste stalenboeken en -mappen die wij opleveren en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

Door karton te bedrukken bent u volledig vrij om de vormgeving van de kaft volledig naar uw wensen aan te passen.

Papier

Voor de omplakte kaften van stalenmappen of -boeken wordt vaak gebruikgemaakt van papier. Voordeel van papier is dat deze gemakkelijk en goed te bedrukken valt. Daarbij zijn er vele soorten papier om de productpresentatie een andere uitstraling te geven.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld gestreken, mat of glanzend papier.

Aluminium

Aluminium is een materiaal wat uw productpresentatie een strakke uitstraling geeft. Het kan op meerdere manieren worden gebruikt. Daarbij kan aluminium bedrukt worden, wat een mooi effect oplevert.

Ook lasergraveren van uw logo in aluminium behoort tot de mogelijkheden.

Linnen

Linnen kan gebruikt worden om de kaft en/of buitenkant van uw productpresentatie een natuurlijke uitstraling te geven. Daarnaast geeft het geweven linnen een duidelijke structuur waardoor de stalenmap of -boek luxueuzer aanvoelt.

Uiteraard kan linnen ook volledig bedrukt worden in huisstijl-kleuren.

Leder

Op zoek naar materiaal die uw productpresentatie luxe en kwaliteit doet uitstralen? Kies dan voor leder. Leder kan bijvoorbeeld worden gebruikt als kaft.

In combinatie met een lasergegraveerd stalen merkplaatje is uw stalenmap of -boek helemaal af.

En meer…

De genoemde materialen op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden bij de Twentse Stalenmakerij voor het vervaardigen van bijvoorbeeld een stalenmap, -boek of -hanger.

Heeft u een andere wens m.b.t. materialen? Neem dan contact op.