Kunststof snijden en frezen

Kunststof snijden? Dat kunt u aan ons wel toevertrouwen. In onze stalenmakerij maken wij gebruik van een Zünd digitale snij-en freesmachine, waardoor wij in staat zijn om toekomstige uitdagingen zo efficiënt en flexibel mogelijk aan te gaan. Sinds 1983 fungeren wij als een creatieve en betrouwbare partner op het gebied van stalen, in de breedste zin van het woord.

Wij verzorgen mooie stalencollecties, waarbij wij vele materialen op maat snijden. Wij maken alles op maat en verwerken ontzettend veel verschillende materialen, waaronder kunststof en kunststof platen. Met de Zünd zijn wij in staat om elke gewenste vorm uit uw kunststof platen te snijden. Dit doen wij ook in opdracht voor bedrijven als loonsnijder.

 

Puzzelstukje snijden
Het bedrijf Twentse Stalenmakerij

Kunststof laten snijden

Op dit moment is de machine die wij geïnstalleerd hebben, een echte allrounder met een tafelmat van 3200mm bij 2270mm (lengte x breedte). Deze machine beschikt over een 3,6kW freesmodule. De automatische freeswisselaar bevat een Power Rotary Tool, zodat wij technisch textiel kunnen versnijden. Verder beschikt de Zünd over een ril tool en een V-cut tool voor het vervaardigen van groeven.

Als laatste is de machine uitgerust met een Universal Cutting Tool. Met behulp van deze professionele en hoogwaardige snij- en freesmachine zijn wij in staat om kunststof met precisie te snijden, in vrijwel elke vorm die u wenst. Zo kunnen wij ook bedrijfslogo’s, puzzelstukjes en andere producten produceren.

Ongekende mogelijkheden bij de Twentse Stalenmakerij

Kunststof platen snijden wij met precisie op maat, maar u kunt ook bij ons terecht voor kunststof 3D-belettering, inlays, luxe (kunststof) verpakkingen, beursmateriaal en reclame-uitingen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wilt u iets unieks als relatiegeschenk laten maken of gaat het om een heel ander kunststof product? Wij helpen u graag verder. Met behulp van onze expertise adviseren wij u van concept tot eindproduct. Creatief denken is ons wel toevertrouwd!

 

Zwitserse snij- en freesprecisie G3 XL 3200

Al jaren een betrouwbare partner. Flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Mark

Een prachtig en innovatief bedrijf, geleid door prachtige en innovatieve mensen.

Benno

Vrijblijvende afspraak maken

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede service, levertijden en kwaliteit is onze maatstaf
  • Creatief denken is onze kracht
  • Productie en assemblage in eigen hand
  • Wij ondersteunen u van concept tot eindproduct

   

  Liever een medewerker spreken?

  Yvette Semmekrot

  Eigenaar