Kerstpakketten samenstellen

Kerstpakketten samenstellen

Kerst is de uitgelezen kans om als werkgever wat extra’s te doen voor je medewerkers. Waardering tonen voor het hele jaar hard werken om samen aan iets moois te bouwen.

Het geven van kerstpakketten is hier een goed voorbeeld van. Deze kerstpakketten moeten echter van tevoren worden samengesteld en mooi worden verpakt. Het moet namelijk ook een goede uitstraling hebben.

Producten inpakken in een kerstpakket

Eenmaal alle producten hebben uitgekozen komt het tijdrovende en arbeidsintensieve werk. Het inpakken van alle producten tot één mooi pakket. Dit is iets wat wij voor u uit handen kunnen nemen.

De Twentse Stalenmakerij heeft veel ervaring op het gebied van kerstpakketten samenstellen en kan dit eventueel nog uitbreiden met een aantal mooie details.

Lasergraveren

Wilt u wat extra’s bieden aan uw medewerkers. Denk dan eens aan het toevoegen van mooie plaques aan uw kerstverpakking. Deze kunnen wij voor u op een professionele en nette wijze lasergraveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het samenstellen van kerstpakketten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Een greep uit ons portfolio