Kerstpakketten inpakken

Kerstpakketten inpakken

Kerst is voor veel werkgevers de uitgelezen kans om wat leuks en/of extra’s te betekenen voor je medewerkers. Door waardering te tonen voor in de inzet van de medewerkers. En samen iets moois op te bouwen.

Het geven van kerstpakketten is hier een goed voorbeeld van. Deze kerstpakketten moeten echter van tevoren worden ingepakt. Een behoorlijke klus als we praten over grote aantallen. Laten we bij de Twentse Stalenmakerij u hiermee kunnen helpen. Wij hebben namelijk de ruimte en handjes om dit voor u uit handen te nemen.

Producten inpakken in een kerstpakket

Eenmaal alle producten hebben uitgekozen komt het tijdrovende en arbeidsintensieve werk. Het inpakken van alle producten tot één mooi pakket. Dit is iets wat wij voor u uit handen kunnen nemen.

De Twentse Stalenmakerij heeft veel ervaring op het gebied van kerstpakketten inpakken en kan het pakket eventueel nog verfraaien met een aantal mooie details.

Lasergraveren

Wilt u wat extra’s bieden aan uw medewerkers. Denk dan eens aan het toevoegen van mooie plaques aan uw kerstverpakking. Deze kunnen wij voor u op een professionele en nette wijze lasergraveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het inpakken van kerstpakketten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Een greep uit ons portfolio